Copyright Bounty Adventures 1996 - 2012
Bounty Adventures' trips krijgen de
'Excellent' waardering op Tripadvisor!
stay up to date
Met meer dan 20 jaar ervaring en als enige catamaran  charter, biedt Bounty Adventures verreweg de meest bijzondere boot-en zeiltrips aan op Curaçao!

Vaar mee op onze dagelijkse trip naar Klein Curaçao, een romantische Sunset Sail of spring aan boord voor een te gekke Snorkel Trip!

Onze vloot bestaat uit twee op maat gebouwde 54 voet catamarans (de Jonalisa en de Jonalisa To)
en een 48 voet luxe motorjacht.

Onze hoge snelheids catamaran (tot 25 knopen onder zeil of motoren) brengt u snel en comfortabel naar Klein Curaçao. Dit prachtige eiland biedt een avontuur dat u niet mag missen!

Welke trip u ook kiest van ons tropische menu, u zult een onvergetelijke ervaring gaan beleven! Al onze trips zijn inclusief onze volledig uitgeruste open-bar en onze fabuleuze keuken.

Bounty Adventures’ trips zijn out of this world!
Maar we moeten u wel waarschuwen:

U mag altijd terug komen, maar u kunt niet blijven!

Bounty Adventures Curaçao    
Bounty Adventures Curaçao    
Bounty Adventures Curaçao    
Klein Curaçao - Luncheon Snorkel Sail - Sunset Sail
Bekijk hier de enige catamaran  charter op Curaçao!
All Inclusive Zeil & Snorkel trips
HOME
Copyright Bounty Adventures 1996 - 2015
also on
Onze catamarans de Jonalisa (2007) en de Jonalisa To (2010) zijn speciaal voor Bounty Adventures gebouwd op de US Virgin Islands en staan garant voor veiligheid en comfort op de open zee.
De cats zijn twee volledig opgetuigde zeilboten voorzien van een speciaal ontworpen romp die 'rollen' elimineert en zorgt voor een 'smooth ride'. De catamarans zijn uitgerust met twee toiletten, trampolines om in te zonnen, voldoende zitruimte, muziek en een open bar!!